ű

IT Klíma Service Kft. - Stulz Partner

A számítógépközpontok, kapcsoló helyiségek és különböző egyéb kiszolgáló helyiségek precíziós klimatizálásával foglalkozó IT KLIMA Service Kft. - Bernyák Ernő több, mint 45 éves szakmai tapasztalatára támaszkodva - 2014-től új névvel és arculattal folytatja az 1989-ben a KlimaSystem által megkezdett, majd később a Klíma-tár által végzett tevékenységet.

IT Klíma Service Kft.
IT Klíma Service Kft.

Fókuszunkban az ügyfeleink még magasabb szintű kiszolgálása áll, ennek érdekében működési folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük. Így szervizszolgálatunk, termékportfoliónk, és kommunikációnk is tovább finomodott: a digitális munkalapkészítéstől, a felhő alkalmazáson át a legújabb STULZ fejlesztésekig munkaszervezésünk még az eddiginél is magasabb szintre került nemcsak ügyfeleinkkel, hanem összeszokott, jól szervezett csapatként tevékenykedő munkatársaink között is.

Az IT KLIMA Service Kft. a Klimatrade Kft állandó megbízott szervizpartnereként a megfelelő szaktudással és felkészültséggel látja el a STULZ GmbH által gyártott hűtő- és klímaberendezések teljes körű szervizfeladatait, beleértve a karbantartási, alkatrészellátási és garanciális feladatokat is.

Ajánlatkérés Ajánlatkérés » »
ҳ Ҵ