ű

Jogi nyilatkozat

Az IT Klíma Kft. weboldalainak böngészése, azon történő regisztrálás egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az IT Klíma Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az IT Klíma Kft. jogosult. Az IT Klíma Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Az IT Klíma Kft. hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak számítógépeden történő tárolásához, illetve kinyomtatásához.

A weboldalakon elhelyezett hirdetésekért (legyen az szöveg, kép, ábra vagy videofilm), azok megbízhatóságáért, hitelességéért, illetve tartalmukra vonatkozó bárminemű pontatlanságáért, felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a regisztrált tagok által beküldött adatok között a mindenkori jogszabályokat, erkölcsi értékeket, közösségi érdekeket vagy a szolgáltató érdekeit sértő szöveg, kép, ábra videofilm, vagy egyéb más információ tartalmat találunk, jogunkban áll a tartalmat azonnal indoklás és értesítés nélkül törölni, valamint értesítés nélkül megszüntetni a regisztrációt. A weboldalon nem lehet olyan reklám, hirdetés, információ, melyet harmadik fél finanszíroz.

Az IT Klíma Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

IT Klíma Kft.

  • Cím: 2091 Etyek, Margaréta köz 2.
  • Levelezési cím: 1119 Budapest, Nándorfejérvári út 39.
  • Cégjegyzékszám: Cg.07-09-025249   
  • Adószám: 13505378-2-07
  • Tel.: 061 203 60 04   
  • Fax: 061 203 62 46
  • web: http://itklima.hu   
  • email: itklima@itklima.hu

Kelt: 2014 10 05

Ajánlatkérés Ajánlatkérés » »
ҳ Ҵ