IT KLIMA Service Kft.

AHOL AZ ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG, A MEGBÍZHATÓSÁG ÉS AZ ENERGIAHATÁKONYSÁG TALÁLKOZIK

Az IT KLIMA Service Kft. a 2005-ben alapított Klíma-tár Kft. jogutódjaként, kezdetektől fogva a szakértelmet, a megbízhatóságot, az ügyfélorientáltságot, és a hatékony problémamegoldási képességet képviseli, amiket a pozitív ügyfélvisszajelzések is alátámasztanak.

Ügyfeleink egyre professzionálisabb kiszolgálása érdekében működésünket folyamatosan fejlesztjük, a környezettudatosság jegyében a teljes adminisztrációra a felhőtechnológiát használunk, ami által a munkaszervezés és belső kommunikáció zökkenőmentes működést, gyors reagálást tesz lehetővé.

Termékeink: Cégünk a német STULZ GmbH által gyártott precíziós hűtőberendezések és DC megoldások magyarországi kizárólagos forgalmazója, gyártói vizsgákkal és nagy üzemeltetési tapasztalattal rendelkező minősített szolgáltatója, aki elérhetővé teszi a teljes STULZ termék- és szolgáltatásportfóliót, illetve felel a szervizfeladatok teljes körű ellátásáért, beleértve a karbantartási, alkatrészellátási és hibajavítási feladatokat is.

Tevékenységünk főként a kritikus infrastruktúrák magas rendelkezésre állását biztosító rendszerek tervezésére, kivitelezésére, üzemeltetésére fókuszál, emellett új adatközpontok teljeskörű tervezését, a megvalósítás generálkivitelezését is ellátjuk a telekommunikációs, pénzügyi, ipari, gyógyszeripari vagy retail területen működő megbízóink számára.

Cégünk a működési folyamatait az EN ISO 9001 és az EN ISO 14001 szabványoknak megfelelően végzi, ezek auditálására minden évben nagy gondot fordítunk, csakúgy, mint a kollégáink folyamatos képzésére.